Screens (Jazzenede Clubconcert)

Locatie: 
Café de Strandpaal
Datum: 
vrijdag, 8 december, 2017 - 21:00

Screens werd opgericht door vier jongemannen (momenteel tussen 21 en 24 jaar jong) rond het idee van 'muziek maken zonder grenzen, zonder beperkingen'.
De groepsleden studeren momenteel allemaal jazz aan de muziekscholen van Gent en Brussel, maar het was hun gezamenkijke interesse voor elektronische en popmuziek die hen eigenlijk samenbracht in dit project.

De muziek van Screens bestaat uit uitgewerkte, gearrangeerde composities, waarbij de focus ligt op het samen creëren, stemmige jazz en instrumentale popmuziek. Hun nooit eindigende zoektocht naar originele en eclectische muziek neemt de luisteraar mee op een trip naar een plek waar de definitie van jazz nogal 'flou' is en waar muziek gewoon muziek kan zijn.

bezetting

Thibaut Talpe - bas en composities
Warre Van de Putte - saxofoon
Wouter Van den Broeck - toetsen
Tom Peeters - drums

links

www.screensmusic.com
www.facebook.com/musicscreens/
www.instagram.com/screensmusic/
vi.be/screens

praktisch

Entgreegeld = 10 euro / Jonger dan 25 jaar? Dan betaal je slechts 5 euro.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is aangewezen via reservatie@jazzenede.be of +32 475 297 287.


Dit concert maakt deel uit van het 'Jazzweekend in de Paal'.
Dat jazz heel divers is en er geen leeftijd op staat (niet wat het publiek betreft en niet wat de muzikanten betreft) weten we al langer dan vandaag.
Tijdens het Jazzweekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 december verwelkomen we op het podium van de Strandpaal drie generaties jazzmusici: van het jong geweld van Screens over het schitterende Toine Thys Trio tot het indrukwekkende Trio Grande.

Voor elk wat wils en voor muzikale veelvraten hebben we een mooie korting: per concert betaal je 10 euro maar voor een combiticket betaal je slechts 20 euro en kan je alle drie de concerten bijwonen.
Jonger dan 25 jaar? Dan betaal je sowieso slechts 5 euro per concert.


Tot op het Jazzweekend in de Paal!